Schlager NL van start met Carmen Server 1.3


Vrijdag 29 juni om 18 uur heeft Spiel mir Einer zijn naam veranderd in Radio Schlager NL en is de automatisering veranderd in Carmen Server 1.3. We leverde voor de nummer 1 van de Benelux in Schlager en Volksmusik de hardware, software en bekabelde de studio opnieuw.

 

De omroep heeft in de studio Carmen Server via 8 faders op de Dateq BCS 200 aangesloten voor gebruik tijdens de live-uren. De nonstop uren worden gevuld door voicetrackers in Nederland, Duitsland en Zwitserland die voor het opnemen van de voicetracks gebruik maken van de nieuwe VTRec. In deze nieuwe voicetrack recorder kunt u met muziek op de achtergrond uw voicetracks opnemen en dat zonder ingewikkelde VPN verbindingen. Het enige wat de voicetrackers nodig hebben, is het IP-adres van de Server PC, een gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Meerdere omroepen over

 

Inmiddels zijn meerdere gebruikers van Carmen Server 1.2 inmiddels overgezet op de nieuwe omgeving en hebben we in de afgelopen maanden Achterhoek FM, Radio Hoeksche Waard en Schlager NL mogen begroeten als nieuwe gebruikers.

 

Meer weten?

 

Wil je meer weten over de nieuwe versie van Carmen Server, bekijk dan onze twitterpagina twitter.com/carmenserver of op facebook.com/carmenserver. Hier wordt geregeld nieuwe informatie over de nieuwe release geplaatst. Zo blijf je bij over de stappen die we maken met de ontwikkeling. Op Facebook is ook een speciaal album te bekijken met de laatste screenshots.

 

Bent u als Carmen Server 1.2 gebruiker ingeinteresseerd in een overgang naar deze nieuwe omgeving of bent u als omroep niet tevreden over uw huidige automatisering en zou u meer willen zien van Carmen Server 1.3, neem dan contact met ons op. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden.

 

 

 

 

Rehl Productions B.V.

Reeënstraat 2

7064 EA Silvolde

The Netherlands

Tel: +31 (0) 315 342 381

Fax: +31 (0) 315 342 369

E-mail: info@carmenserver.nl

Website: www.carmenserver.nl

 

(c) Rehl Productions B.V.