Modules

Carmen Server

Carmen TV
Settings Manager
Content Manager
Formatplan
Recplan
Users
Injector
Builder
Playout
TVLogcom
Switch
Watchdog
 

 

 

Content Manager

 

Content Manager is het beheersprogramma voor de database met informatie, afbeeldingen en video. In dit programma kan de gegevens ingevoerd worden en kan bepaald worden in welke editie dit meedraait.

Ook kunnen afbeeldingen toegevoegd worden aan een archief door er drie termen aan te koppelen. Afbeeldingen kunnen later weer uit het archief opgehaald worden en gekoppeld worden aan een bericht. Per bericht, afbeelding, video of externe bron kunnen uitzendtijden en dagen meegegeven worden en kan worden bepaald op welke editie('s) het meedraait. Het is ook mogelijk om in de Conent Manager direct externe bronnen worden ingeladen zoals RSS feeds, externe videobestanden en externe afbeeldingen. Content Manager is een programma dat direct gekoppeld is aan de database en dus in een studio-omgeving geinstalleerd staat.

 
Speciaal voor het invoeren van gegevens vanuit huis is er Content Manager @home. Hierbij worden de ingevoerde berichten en afbeeldingen via FTP naar het uitzendstation of de file server gestuurd.
   

 

 

 

 

 

Rehl Productions B.V.

Reeënstraat 2

7064 EA Silvolde

The Netherlands

Tel: +31 (0) 315 342 381

Fax: +31 (0) 315 342 369

E-mail: info@carmenserver.nl

Website: www.carmenserver.nl

 

(c) Rehl Productions B.V.