Carmen TV voor TV Krant West Brabant & TV Berghem


In de afgelopen periode zijn diverse omroepen overgegaan op Carmen TV voor hun kabelkrant- en TV-uitzendingen. Onder deze omroepen onder andere TV-Krant West Brabant die het pakket op dit moment op 2 edities gebruiken en de kleine commerciale omroep TV Berghem

 

 

 

 

TV Krant West Brabant

 

De TV Krant is een kabelkrant in West-Brabant die voornamelijk lokaal nieuws brengt, gecombineerd met informatieve rubrieken van verenigingen en instellingen.

De TV Krant is digitaal te zien bij Ziggo onder kanaal 45 in heel West Brabant.

Speciaal voor een lokale ondernemer brengt de TV Krant een eigen editie. Aan de hand van het in Carmen TV ingebrachte format voor deze "tweede editie" draait deze TV krant een selectie uit de uitgebreide krant aangevuld met advertenties van de lokale ondernemer. Dit alles zonder meerwerk voor de redactie van de TV Krant West Brabant

 

Box TV

 

TV Berghem is een team van vrijwilligers dat vanuit de historie de uitzendingen van de kerkdiensten vanuit de Sint Willibrorduskerk in Berghem verzorgt.

Tegenwoordig staat TV Berghem voor meer dan alleen de uitzending van de mis op de lokale TV. Ook bij veel van de plaatselijke activiteiten die in Berghem worden georganiseerd is TV Berghem aanwezig om alles op beeld vast te leggen. Dit gebeurt middels foto en video en is terug te zien op het TV kanaal van TV Berghem.

TV Berghem is te zien in Heumen, Oss (Berghem), West Maas en Waal en Druten (Horssen).

 

 

 
 

Meer omroepen

 

Carmen TV is in de afgelopen periode ook in gebruik genomen bij Omroep Veldhoven en Omroep Walraven

 

 

 

Rehl Productions B.V.

Reeënstraat 2

7064 EA Silvolde

The Netherlands

Tel: +31 (0) 315 342 381

Fax: +31 (0) 315 342 369

E-mail: info@carmenserver.nl

Website: www.carmenserver.nl

 

(c) Rehl Productions B.V.