Carmen TV

Carmen TV

Carmen TV

Door de goede relatie die klanten in de afgelopen jaren met ons opgebouwd hebben, kwam vanuit onze klantenkring de vraag of we ook tv- en kabelkrantautomatisering konden ontwikkelen. Met deze uitdaging zijn we aan de gang gegaan en hieruit is Carmen TV ontstaan. Carmen TV is niet alleen de ideale software voor uw kabelkrant en/of TV station, maar ook geschikt voor narrowcasting.

Specificaties

Carmen TV specificaties

Server, workstation en logger

Net als Carmen Server maken we bij Carmen TV onderscheid tussen de workstation en uitzendserver. Op de uitzendserver wordt uitsluitend uit de ingevoerde informatie de kabelkrantcyclus samengesteld, de videoplanning gegenereerd en deze uitgezonden. Invoer van berichten, afbeeldingen en video gebeurt op een workstation PC. Ook kunnen berichten en afbeeldingen vanuit huis ingevoerd worden. Voor het loggen van de uitzendingen dat via TVLogCom gebeurt kan nog een extra PC ingezet worden.

Onbeheerd uitzenden

De workstation waarop informatie ingevoerd wordt, kan ook via internet gekoppeld worden met de uitzendserver. Daardoor is het mogelijk een uitzendstation te plaatsen in het kopstation van de kabelmaatschappij. Ook kunnen meerdere uitzendservers gebruikt worden, waarbij informatie voor één of meerdere edities ingevoerd kan worden.