Audio

Jingles & Commercials

Jingles

Jingles identificeren een radiostation of een radioprogramma. Als u naar een radio station luistert dan herkent u het aan de jingles. Een station zonder jingles is als een auto zonder wielen.

The Tech Factory produceert jingles in alle stijlen, voor elk type station en voor elk budget.

Voorbeelden

Jingles

Wij zitten vol ideeen

Wij kunnen jingles perfect laten aansluiten op uw wensen door de enorme variatie aan productie CD’s waarmee wij werken. Onderaan deze pagina treft u een selectie van voices, waaruit u zelf de stem voor de productie kunt zoeken.

Hoe moeten ze klinken

Nog geen idee hoe de jingles moeten klinken? geen probleem, wij zitten zelf ook vol ideeën! Neem contact met ons op voor een passend concept en een passende prijs. ​
0 +
Jaar ervaring
0 +
Productie-elementen
0 +
Jingles
0 +
Commercials

Full Service productiebedrijf voor uw commercial

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van jingles en commercials. We begeleiden u van het idee tot en met het uitzenden van uw commercial op welk radiostation in Nederland dan ook. Desgewenst kunnen we in samenwerking met u of uw eigen reclamebureau tot een productie op maat komen.

Van A tot Z

Wij begeleiden u van A tot Z door het hele traject: – Concept ontwikkeling – Copywriting – Stemcasting – Opname en mixen – Verzenden en uitzenden Wilt u eens met ons van gedachte wisselen over hoe we uw naamsbekendheid kunnen vergroten, neem contact met ons op.
Voorbeelden

Commercials

Toe aan nieuwe jingles of commercials

Kies de stem die past

Elke stem is mogelijk

Voor elke productie

Voor elke productie de juiste stem. Onze voice-overs worden niet alleen voor lokale of regionale producties gebruikt, maar zijn zelfs in landelijke radio en TV spots en in internationale bedrijfspresentaties te horen. Wij helpen u graag met een “stemadvies” of kunnen desgewenst ook de volledige productie voor u produceren. Neem eens contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Haast?

Een stem met spoed nodig? Geen probleem veel van onze stemmen zijn op zeer korte termijn beschikbaar, vaak zelfs dezelfde dag.