Carmen Server

Logcom

Logcom

Logcom is het antwoord op de vraag naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om de uitzendingen van een radiostation te registreren, te archiveren en desgewenst raadpleegbaar te maken.

Hiermee voldoet u als radiostation aan de registratieplicht van uw uitzendingen.

Naast het registreren van uw uitzendingen kan LogCom ook voor automatisch herhalen verzorgen of geautomatiseerd uw uitzending gemist website bijwerken

Specificaties

Logcom 1.3 specificaties

U bepaalt zelf hoelang de uitzendingen gearchiveerd worden. Na het door u ingesteld aantal dagen worden oude opnames automatisch verwijderd. Tevens houdt het programma in de gaten of u niet in de problemen komt met de vrije schijfruimte.

Wanneer u Carmen Server gebruiker bent, dan kunt u LogCom rechtstreeks laten samenwerken met de Server. Op deze manier kunnen programma’s geregistreerd worden met het oog op heruitzending. Omdat er een koppeling is tussen LogCom en de Server wordt een programma dan pas geregistreerd vanaf het starten van de eerste track of jingle van een programma en stopt de opname automatisch bij het starten van het tijdseinblok van de Server. Het resultaat is een programma dat perfect heruitzendbaar is.