Carmen Server

Digital

Digital

Digital is het beheersprogramma voor de muziek- en jingledatabase Carmen Server. In dit programma kunnen parameters toegekend worden aan elke track die in de muziekdatabase zitten. Het ingeven van gegevens in een database is een tijdrovend werk, dat u het liefst maar één keer doet. Met Digital is het ook mogelijk om een hele collectie mp3’s, mp2’s en/of wav files in één keer te importeren. Bij het importeren worden de MP3 gegevens direct overgenomen in de database van Digital. Dat spaart een boel tijd. Na het importeren kunt u aan de tracks een groot aantal “waardes” hangen zoals genres, subgenres, een tempo, een jaartal, etc. Op basis hiervan worden in de module Builder de syntaxen gebouwd.

Om de jinglecollectie van het radiostation en de programma’s te beheren wordt in het programma Digital ook de jinglesdatabase bij gehouden. In het onderdeel Jingles kunnen alle parameters voor de jingles op eenvoudige wijze aangepast kunnen worden.

Naast het beheer van de jinglecollectie, kunnen ook de jinglepads aangemaakt en beheerd worden met Digital. De jinglepads kunnen ook per user toegekend worden. Wanneer de programmamaker inlogt kan de programmamaker zijn eigen persoonlijk pad inladen.