Carmen TV

Recplan

Recplan

Het draaien van reclamespots is voor de meeste omroep de voornaamste bron van inkomsten. Met Recplan heeft u een reclameplanner die vele mogelijkheden biedt.

In Recplan worden de reclamespots gepland als campagnes, voor elke campagne kan ingeven worden wanneer deze loopt, hoe vaak een spot moet draaien, aan welke klant de spot toebehoort en nog veel meer. Een reclameblok kan bestaan uit afbeeldingen, video’s of een combinatie van deze. Aan de hand van het aantal reclameblokken die in formatplan ingesteld zijn en het aantal commercials wordt geheel automatisch de reclame gepland.

Videospots kunnen meedraaien in de cyclus van de kabelkrant, maar ook kunnen ook handmatig gepland worden op gezette tijden. Een commercial kan bestaan uit meerdere afbeeldingen. Ook wordt in recplan rekening gehouden met de sector van de adverteerder. Zodat twee bedrijven uit dezelfde sector niet in hetzelfde reclameblok geplaatst worden.

Om niet twee keer de naw-gegevens van een klant in te hoeven voeren is er een koppeling gemaakt met Carmen Server. U voert uw klantgegevens dus slechts één maal in en kunt deze gecombineerd gebruiken.